Om Lailalak.dk

OM LAILALAK.DK


Lailalak.dk er resultatet af et ønske om give plads til min drøm.


Jeg søger hele tiden harmoni i livet, og jeg elsker at gøre en forskel for andre. Smukke negle har gjort en stor forskel for mig, og nu brænder jeg for at give andre samme oplevelse.

Når man opdager hvad flotte negle kan gøre, bliver de faktisk en stor legeplads. Der er ingen grænser for hvad man kan tilføre i form af farver og glitter. Og således kan du få de negle, der allerbedst viser hvem du er.


Som barn og ung var jeg neglebider, og selvom jeg var ked af mine slidte og triste negle, troede jeg faktisk ikke, at der var noget, der kunne redde dem. Jeg prøvede med negleforstærkning og kunstige negle, men jeg opnåede aldrig de der smukke, velplejede negle, som jeg synes ville repræsentere mig bedst.

Indtil jeg så hvordan min veninde Helle fik behandling hos en professionel negletekniker. Her var neglelakkerne så gode, at det gjorde en forskel.


Sammen begyndte vi at lege med lakker og teknikker. Vi gav den gas med alt, hvad man kunne komme i tanke om af farver, pynt, glimmer osv. Og det åbnede en helt ny verden for mig af muligheder.


De muligheder skal du også have!Hvorfor Shellac®?


Det er ganske simpelt. Shellac® har en holdbarhed, som du ikke finder andre steder. Her er endelig en lak, som man ikke lige kratter af efter 2 dage. Efter 14 dage er lakken stadig fin og uden en eneste skramme - SÅ fedt! Og med en skånsom aftagning er dine negle stadig fine og sunde nedenunder, når du ikke længere vil have det på.

Lailalak.dk

Kontakt

Besøg mig i salonene eller saml veninderne til en hyggeaften, hvor jeg kommer til jer.

Kontakt mig for nærmere aftale..

Fåruplund 11

DK-7300 Jelling

+45 42714275